środa, 22 lipca 2015

Porzeczkowy serek podróżniczek

Gdy na łajbie buja w lewo, gdy na łajbie buja w prawo, nie siedź głodny, chwytaj łychę i żarełko skręcaj żwawo! Hej!

Składniki:
- 1 kostka twarogu
- 1 duży jogurt bałkański lub naturalny
- ok. 400 g czerwonych porzeczek
- garść (ok. 50 g) płatków migdałowych 
- 1 łyżeczka miodu (lub więcej, w zależności od upodobań słodkościowych) :D

Twarożek z porzeczkami i migdałami
Porzeczkowo-migdałowy serek podróżniczek

Do miseczki wrzuć twarożek, jogurtową dodaj radość, wrzuć porzeczki, wsyp migdały, osłodź miodem i wymieszaj dobrze całość! 
Ciesz się życiem, ciesz się smakiem, niech głód nie doskwiera latem :)

Z pozdrowieniami gdzieś z mazurskich jezior i chaszczy,
smacznego życzą FitFlames :)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz